Review: Luxe boxspringset van Bedden.nl

Ingezonden door Fleur op 2 maart 2018

Afgelopen maand hebben mijn partner en ik de stap gemaakt van een normaal bed met lattenbodem naar een boxspringset. Wij kochten onze nieuwe boxspring bij Bedden.nl. Deze site vonden we via Google en dit bleek een fijne en betrouwbare website te zijn met een ruime keuze! Na wat kijken en vergelijken viel onze keuze op de Gustavo boxspringset in luxe uitvoering. Deze boxspring heeft geveerde boxen, twee pocketveringmatrassen en een comfort deluxe schuim topdekmatras.

Verschillen tussen een boxspringset en een normaal bed

Dat een bed en een boxspring twee verschillende dingen zijn is vrij duidelijk zichtbaar. Maar wat zijn nu precies de verschillen? Hier even kort op een rijtje welke verschillen wij tot nu toe (na een maand slapen op onze nieuwe boxspring) ervaren:

  • Gelijkmatige vering
  • Ondersteunt alle lichaamsdelen evenveel
  • Topdekmatras voelt heerlijk zacht en laat ons snel in slaap zakken
  • Kraakt niet
  • De boxspring geeft onze kamer een luxere uitstraling

Zoals u kunt zien zijn wij erg blij dat we deze overstap hebben gemaakt. We zouden het ook iedereen aanraden om deze boxspring te kiezen. Doordat de boxen geveerd zijn en het matras ook geveerd is en ingedeeld is in 7 zones krijgt mijn lichaam een goeie ondersteuning. Waar ik eerst wel eens met een zere rug wakker werd omdat ik in een gekke houding had gelegen, kom ik nu makkelijker uit bed. Dit komt waarschijnlijk ook door de hoge uitstap (zodra ik mijn voeten over de rand gooi zit ik niet met mijn knieën in mijn nek, maar kan ik er makkelijk uit) en het zachte schuimen topdekmatras waar ik een klein beetje in wegzak.

Bestellen bij Bedden.nl

Het online bestellen van de boxspring is mij alles meegevallen. In het begin vond ik het redelijk spannend omdat het een duur product is en je weet van te voren niet of het zal bevallen. Mijn ervaring bij Bedden.nl is dat het product zo uitgebreid beschreven is dat ik van te voren al een redelijk beeld had van de Gustavo Boxspring. Daarnaast gaven zij op hun website aan dat de boxspring binnen één à twee weken geleverd kon worden. Zodra ik de bestelling had geplaatst ontving ik een e-mail waarbij ik zelf kon aangeven wanneer de levering mij uitkwam. Ik had dus zelf ook een beetje invloed op hoe lang het zou duren voor mijn nieuwe bed binnen was. Al met al ben ik een tevreden klant!